Czas: 10 min
Ilość porcji: 2
Składniki
- kawałek łososia
- makaron Tagiatelle
- śmietanka 30%
- sól
- pieprz
- koperek
1. Łososia wrzucamy na patelnię i rozdrabniamy na mniejsze kawałki.
2. W tym czasie gotujemy makaron aldente.
3. Do łososia jak obsmaży się z każdej strony wlewamy śmietankę i odparowujemy do momentu uzyskania konsystencji sosu.
4. Doprawiamy, nakładamy na talerz, posypujemy koperkiem, ponieważ świetnie pasuje do tego sosu.
Smacznego :-)
Mniami :) Aż mi zaczęło w brzuchu burczeć ;)
OdpowiedzUsuńhttp://dusia-gotuje.blogspot.com/2013/04/konkurs.html
OdpowiedzUsuńzapraszam do konkursu !!!! :)
Pyszne!
OdpowiedzUsuńTrzeba sprobowac
OdpowiedzUsuńPyszne!!! :)
OdpowiedzUsuńWygląda rewelacyjnie, ciekawe jak smakuje:)
OdpowiedzUsuńApetycznie wygląda
OdpowiedzUsuńGdzie jesteśKasiu ?>:(
OdpowiedzUsuń